ΦΓΗΞΦΞ

.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ανοικτή Επιστολή ΕΠΑΜ Μοσχάτου - Ταύρου για τις Δημοτικές Εκλογές


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Μοσχάτο, 20.03.2014
  
   Πρ           ΠροςΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛHΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ  ΚΑΙ 
                                ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Την ώρα που προχωράμε προς τις δημοτικές εκλογές η πατρίδα μας βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και ο ελληνικός λαός βιώνει μία πρωτοφανή οικονομική και κοινωνική καταστροφή.
Χιλιάδες Έλληνες είναι άνεργοι, στερούνται το φαγητό , την πρόσβαση στην υγεία, το ηλεκτρικό ρεύμα και οδηγούνται στην κατάθλιψη και απελπισία με πλήρη ευθύνη των δοσιλογικών κυβερνήσεων και των τοκογλύφων εισβολέων.
Εμείς στο Ε.ΠΑ.Μ δεν τρέφουμε αυταπάτες. Ο πολίτης θα κληθεί να ψηφίσει μεταξύ υποψηφίων που έχουν αναδειχθεί μέσω κλειστών διαδικασιών και κομματικών μηχανισμών και συμμετέχουν σε συνδυασμούς που στηρίζονται από  τις πολικές δυνάμεις που οδήγησαν την χώρα μας στην υποδούλωση των δανειακών συμβάσεων και μνημονίων ή σε δυνάμεις που με την ανοχή τους  επέτρεψαν να οδηγηθούμε εδώ.
Υπερασπιζόμαστε  την εθνική ανεξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία και ως μέλη  του Ε.ΠΑ.Μ Μοσχάτου-Ταύρου αποκλείουμε την συνεργασία και υποστήριξή μας στις δημοτικές παρατάξεις που στηρίζονται σε αυτές τις δυνάμεις που παρέδωσαν την χώρα και τον ελληνικό λαό βορά στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και στους διεθνείς τοκογλύφους.
Αντιθέτως στηρίζουμε τις δημοτικές κινήσεις που έχουν σαν βάση τους τις λαϊκές συνελεύσεις,  απ’όπου αναδεικνύονται και οι υποψήφιοι και δίνουν την δυνατότητα σε κάθε πολίτη, ομάδα ή συλλογικότητα να συμμετέχει και να εκφραστεί.
Υποστηρίζουμε την κίνηση που θα αρνηθεί το δημαρχοκεντρικό μοντέλο και θα εφαρμόσει την δημοκρατική αρχή της συμμετοχής των πολιτών στην λήψη των αποφάσεων και τον έλεγχο της υλοποίησής τους.
Την κίνηση που θα έχει ως κεντρική κατεύθυνση την οικοδόμηση συστήματος και δομών κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας των πολιτών ,που θα  προτάσσει το κοινωνικό συμφέρον έναντι του ιδιωτικού κέρδους.
Καμία συνεργασία με γερμανικούς δήμους , συνομιλίες με Φούχτελ και συμμετοχή στην Ελληνογερμανική Συνέλευση..
Στηρίζουμε την δημοτική κίνηση που θα τολμήσει να συγκρουστεί με την κυβέρνηση και τα συμφέροντα που αυτή εξυπηρετεί και υπηρετεί προκειμένου να υπερασπιστεί τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών.
‘Ολες οι υπηρεσίες, δομές και κρίσιμα ζητήματα (παραλία, προαστιακός κλπ) πρέπει να καλύπτουν τις ανάγκες των δημοτών να εξυπηρετούν αποκλειστικά το κοινωνικό συμφέρον της πόλης
 και όχι να παραδίνονται βορά στα ιδιωτικά κερδοσκοπικά συμφέροντα.
Δωρεάν υγεία για όλους , στέγη, δημόσια παιδεία , κανένα σχολείο δεν πρέπει να κλείσει, κανένα νοικοκυριό δεν πρέπει να μείνει χωρίς ηλεκτρικό, κανένας συμπολίτης μας δεν πρέπει να
 χάσει το σπίτι του.
Στηρίζουμε την δημοτική κίνηση που θα έχει μία νέα αντίληψη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση υπερασπίζοντάς την ως λίκνο δημοκρατίας και συσπείρωσης του λαού για την ουσιαστική παρέμβαση στην ζοφερή πραγματικότητα των καθεστωτικών μεθοδεύσεων .
 
Ε.ΠΑ.Μ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου