ΦΓΗΞΦΞ

.

Τρίτη 13 Μαΐου 2014



                                               ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ


  Του Πυρήνα Μοσχάτου-Ταύρου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ)
                                                      για τις Δημοτικές Εκλογές.

                       Δημότες Μοσχάτου-Ταύρου,

      Η πατρίδα μας βρίσκεται υπό κατοχή. Ο Ελληνικός λαός εξαθλιωμένος μοιάζει με ένα πλήθος ισοπεδωμένων μεταμοντέρνων πληβείων. Η «Δημοκρατία» δεν εκφράζει πλέον την κυριαρχία του λαού αλλά την κυριαρχία μιας ολιγαρχίας πλουσίων, που κατά διαστήματα νομιμοποιείται μέσω εκλογών. Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών είναι προϊόν διαδικασιών χειραγώγησης της βούλησης του λαού, η οποία συντελείται είτε μέσω προαποφασισμένων δημοσκοπήσεων είτε ως αποτέλεσμα της προπαγάνδας που ασκούν τα ΜΜΕ, τα οποία ελέγχονται από τους εκπροσώπους μιας χυδαίας αστικής τάξης.

    Η ελευθερία και η εθνική ανεξαρτησία ξεπουλήθηκαν στο «όραμα» της ευρωπαϊκής ένωσης. Το ευρώ σφυρηλατεί καθημερινά τα δεσμά του Ελληνικού λαού.

    Οι δοσιλογικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών , έχουν παραδώσει την διακυβέρνηση της χώρας σε μια γερμανική επιτροπεία.

     Η χώρα κυβερνιέται με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και με εφαρμοστικούς νόμους, που παραβιάζουν κατάφωρα το σύνταγμα και θεμελιώνουν την ισχύ τους μέσω χιλιάδων ερμηνευτικών εγκυκλίων, τις οποίες υπαγορεύουν οι δυνάμεις κατοχής.

     Μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα, θα διεξαχθούν σε λίγες ημέρες, οι εκλογές για την τοπική  αυτοδιοίκηση. Ο «Καλλικράτης» -και οι τοπικοί άρχοντες που δεν αντιμάχονται αυτόν τον θεσμό αλλά τον υπηρετούν- απειλεί να παραδώσει ως λάφυρα στους Γερμανούς κατακτητές, τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας, την ενέργεια, τις υποδομές των Δήμων και την κερδοφόρα διαχείριση των σκουπιδιών.

      Το Ε.ΠΑ.Μ , το ενιαίο παλλαϊκό μέτωπο που εκφράζει τους πόθους του Ελληνικού λαού για ελευθερία, δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη, αγωνίζεται για την ανατροπή του δωσιλογικού καθεστώτος .

      Η περίφημη ρήση «η κουκουβάγια, το πουλί της γνώσης και της σοφίας, πετάει το σούρουπο, έρχεται αναγκαία στο μυαλό όποιου ζητάει να εποπτεύσει τις παραπάνω ακατάλυτες αξίες. Σήμερα Δημοκρατία σημαίνει αντίσταση. Μία αντίσταση που προϋποθέτει την συνεργασία του λαού, στο επίπεδο της γειτονιάς και την ανάδειξή του ως του μοναδικού συλλογικού πολιτικού υποκειμένου που δικαιούται να ασκεί την εξουσία, όπως ακριβώς ορίζει και το Σύνταγμα.

      Στα πλαίσια του αγώνα μας, κάνοντας πράξη την ένωση και την συστράτευση του λαού μετά από συμφωνία σε κοινές θέσεις και πρόγραμμα που συνάδουν με τα προτάγματα του Μετώπου μας,   αποφασίσαμε να στηρίξουμε την δημοτική κίνηση Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή με επικεφαλής τον Άρη Κρεμμύδα.
Συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού με την υποψηφιότητα του μέλους μας Βασίλη Κουγιουμτζίδη.

     Στοχεύουμε σε μια συνεργασία στο επίπεδο της τοπικής κοινωνίας για την επίλυση των προβλημάτων του δήμου με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των πολιτών  και στον κοινό αγώνα για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του κατοχικού καθεστώτος.
                                                                                  
                                                                                    Ε.ΠΑ.Μ  Μοσχάτου Ταύρου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου